Shopify utvikling og drift gjort enkelt

Vi har solgt hundretusenvis av varer gjennom Shopify, bygget opp teams på tvers over kloden og vil våge å påstå at ingen i Norge kan mer om Shopify enn oss*.

*Hvordan kan vi si at vi er best på Shopify i Norge? Scroll ned.

Her er tilbudet vårt:

  1. Ingen minimumskjøp eller bindingstid.
  2. Du får tilgang til en egen Slack-kanal hvor du kan snakke direkte med våre utviklere.
  3. Vi setter opp et Trello-board hvor du kan følge utviklingen.

Dette forventer vi av deg:

  • Du driver en Shopify-butikk.
  • Du har minst 5 millioner NOK i omsetning.
  • Du selger fra eget lager (eller 3PL). Ingen dropshipping.

Hvordan skiller We Are Brands seg fra de andre byråene?

Vi tilbyr jevnt over mange av de samme tjenestene, men det er noen value-added services vi tilbyr som de andre vil ha vanskelig med å konkurrere med oss på.

1.Vi bygget vårt eget Shopify rammeverk. Dette er ikke som andre malverk (themes). Vårt har vi bygget fra bunnen av og vi har full kontroll på alle aspektene av det. Vi kan enkelt tilpasse det et hvilket som helst design og vi har tatt høyde for en rekke ting som SEO, raske nettsider og gode brukeropplevelser.

2. Vi bygget et operativsystem for Shopify – Taco. Etter å ha jobbet i årevis med Shopify så vi oss lei av at det alltid være ting som mangler på baksiden, selv til tross for det enorme økosystemet som er bygget rundt Shopify og de mange tusen appene. Taco lar oss å raskt og effektivt bygge ut løsninger i forhold til dataflyt, automatisering av oppgaver og effektivisere driften.

3. E-commerce Roadmaps. Vi jobber med forskjellige teamer relevant for alle netthandlere i sprinter som vi kaller roadmaps. Da leier vi inn konsulenter som er dyktigst i verden på sine felter og ruller de ut til alle våre kunder.

4. Inspirasjon til forretningsutvikling. Vi er ikke bare et byrå, men vi drifter jo flere av våre egne konsepter også. Her gjør vi mange feil og kaster bort mye penger på dårlige avgjørelser. Fordelen med dette er at vi lærer av disse feilene og vi kan kommunisere dette videre til deg.